Uusi

Elotrans reload 15 kpl

Appelsiininmakuinen, isotoninen elektrolyytti-glukoosi-nesteytysjuoma, joka sisältää kivennäisaineita kuten magnesiumia, sekä vitamiineja ja koliinia. Elotrans reload on elimistölle erinomainen tuki raskaan urheilun tai rasituksen jälkeen sekä kuumalla ilmalla. Valmiste sopii käytettäväksi myös kuumeen ja ripulin yhteydessä. Valmisteen magnesium edistää elektolyyttitasapainoa ja B5- ja B2- vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Annospussit on helppo ottaa mukaan esimerkiksi matkalle.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Vegaaninen, gluteeniton ja laktoositon, säilöntäaineeton.
Pakkauskoko:
15 kpl
Markkinoija:
STADA Nordic
Tuotetta varastossa, toimitus 1-3 arkipäivää
15,20 €
Appelsiininmakuinen, isotoninen elektrolyytti-glukoosi-nesteytysjuoma, joka sisältää myös magnesiumia, vitamiineja ja koliinia nestetasapainon säätelyyn kuuman sään, fyysisen rasituksen sekä ripulin ja kuumeen yhteydessä.
Suositeltu käyttö
Käytetään tarvittaessa. Liuota annospussin sisältö 200 ml:aan kylmää tai haaleaa juomavettä. Sekoita hyvin, kunnes jauhe on täysin liuennut (noin 30 sekuntia). Värin vähäinen muuttuminen sekoitettaessa on normaalia. Kahden annospussin (kahden yksittäisen annoksen) enimmäisvuorokausiannosta ei saa ylittää. Juo valmis liuos välittömästi.

null

Ainesosat: Glukoosi, frukto-oligosakkaridit, magnesiumlaktaatti, natriumsitraatti, natriumkloridi, koliinibitartraatti, kaliumkloridi, appelsiiniaromi, omenahappo, makeutusaine (sukraloosi), punajuurimehujauhe, pantoteenihappo (kalsium-D-pantotenaattina), B2‑vitamiini (riboflaviinina).

0.7mg B2-VITAMIINI: RIBOFLAVIINI
3mg B5-VITAMIINI: PANTOTEENIHAPPO
157mg KALIUM
458mg KLORIDI
70mg MAGNESIUM
0.34mg NATRIUMSITRAATTI
2.7g GLUKOOSI
165mg KOLIINI: KOLIINIBITARTRAATTI
Jos olet raskaana tai imetät, on suositeltavaa kysyä lääkäriltä neuvoa ennen Elotrans reload valmisteen käyttöä.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)