Trix Punkkilasso Human Int 1 kpl

Trix Punkkilasso poistaa punkit nopeasti ja helposti iholta lassomaisen silmukan avulla. Se on erittäin nopea käyttää ja siksi helppokäyttöinen esimerkiksi lasten kanssa.

Pakkauskoko:
1 kpl
Markkinoija:
Karo Pharma Oy – A Karo Healthcare company
Tuotetta varastossa, toimitus 1-3 arkipäivää
15,40 €
Trix Punkkilasso on varma, nopea ja kivuton tapa poistaa punkit. Trix Punkkilasso toimii punkin ympärille kiristettävän silmukan periaatteella. Se on erittäin nopea käyttää ja siksi helppokäyttöinen esimerkiksi lasten kanssa. Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta koko punkki voidaan poistaa kerralla, jolloin tulehduksen riski on pienempi. Pehmeä silmukka ei vahingoita punkkia, mikä on tärkeää tulehdusten välttämiseksi. Punkinpoistaja tarttuu automaattisesti punkkiin oikealla tavalla, nipistämättä tai murskaamatta punkkia. Pitkä ja kapea muotoilu tekee punkin poistosta helppoa hankalistakin paikoista.
1. Paina punkkilasson painiketta, jolloin silmukka tulee ulos punkkilasson päästä. Pidä painike painettuna ja aseta silmukka punkin ympärille mahdollisimman lähelle ihoa.
2. Vapauta punkkilasson painike, jolloin silmukka kiristyy punkin ympärille ja suorista punkkilasso pystyasentoon. Pidä kärki koko ajan lähellä ihoa.
3. Kierrä punkkilassoa 360 astetta ja nosta punkki iholta. Puhdista purema-alue.
Jos punkki on pieni (0,4 - 2 mm), punkkilasson kärki tulee painaa punkin vieressä olevaa ihoa vasten koko poistoprosessin ajan
Huoneenlämpö (+15C - +25C)